Uw partner voor het bedrukken van dekzeilen, spandoeken, bestelwagens en zo veel meer

Belettering Merksem, zeildrukkerij Antwerpen

Belettering Merksem, zeildrukkerij Antwerpen - Bachen Rubbens

*** Je hebt minstens Flash 9 nodig om dit te kunnen bekijken ***
Controleer uw versie.

Beletteren
Beprinten
Zweembadoverdekkingen
Beletteren bestelwagens
Containers beletteren
Digitaal printen
Herstellen van zeilen
Spandoeken bedrukken
Tenten bedrukken
Vrachtwagen bedrukken

Locatie Rubbens Bachen in Merksem

 Bereken route

Spandoeken

Dekzeilen Rubbens in Merksem is gespecialiseerd in de opmeting, productie en plaatsing van (al dan niet bedrukte) spandoeken en (af)dekzeilen. Wij bieden u een heel ruim assortiment lettertypes, -groottes en -kleuren. Wenst u standaardafmetingen? Of verkiest u een bijzonder formaat (een zogenaamde big print)? Reken hoe dan ook op een kwalitatief hoogstaand resultaat. Wilt u fotoprints op een specifieke ondergrond? Wij zorgen ervoor!

 

Ons gamma

Wij maken onder andere dekzeilen, caravanzeilen, vrachtwagenzeilen, containerzeilen en zwembadzeilen, huifjes, tenten en luifels, aanhangers, afkappingssystemen voor jeeps, hangarafsluitingen, matrasovertrekken, banners en spandoeken. Al deze producten bedrukken wij probleemloos.

Ook de nodige nevenproducten vindt u hier: elastieken, (rubber)koorden, piketten, opspanriemen en -gespen, tirlapjes enzovoort.

 

Een andere specialiteit van Dekzeilen Rubbens is digitaal drukken – op klein of groot formaat. De voordelen zijn legio: snelheid, optimale kwaliteit, flexibiliteit in oplages. Dankzij onze hoogtechnologische machines en doorgedreven knowhow leveren wij altijd kwaliteit.

 

Geletterde partner

Onze troeven? Voeling met de grondstoffen, passie voor kwaliteit en aandacht voor technologische vooruitgang. De basis van elk project van Dekzeilen Rubbens is een combinatie van diversiteit, flexibiliteit, maatwerk, persoonlijk contact en de juiste prijs. Benieuwd naar uw mogelijkheden? Laat ons vandaag nog iets weten!